Mamatalks.sk

Epizóda #52- Mám choré dieťa - ako dieťa sprevázať ako mama liečbou a podporiť liečenie

March 22, 2024 Lydia Argilli Season 2 Episode 52
Mamatalks.sk
Epizóda #52- Mám choré dieťa - ako dieťa sprevázať ako mama liečbou a podporiť liečenie
Show Notes

Máte doma choré deti? Zaisto sa toto najmä počas zimných mesiacov stáva často - ochorie vám dieťa, a ak máte smolu tak ešte aj nakazí súrodencov a potom ste vy ako mama ich opatrovateľtka na plný úväzok.

V tejto epizóde sa dozviete o tom, ako a v ktorej fáze choroby dokážete vaše deti čo najlepšie a najefektívnejšie ako mama sprevádzať a povzbudiť. Podelím sa s vami o moje skúsenosti a pozorovania, ako 4-násobnej mamy.

Ako tento čas s chorým dieťaťom stráviť čo najlepšie

Aké fázy choroby vaše dieťa prechádza a čo je vhodné v tej či onej fáze podniknúť

A nebudú chýbať ani nápady na hry, ktoré môžete s vašimi menšími či väčšími pacientami hrať počas choroby, aby im jednak ubehol čas rýchlejšie ale takisto aby ste tento čas skúsili premeniť na kvalitatívny spoločný čas s vaším dieťaťom. 

Lebo toto, jedno ako staré, vás počas choroby bude naozaj potrebovať - vašu nehu, starostlivosť, pozornosť ale najmä vašu prítomnosť.

PS: ešte male ospravedlnenie za tentoraz trochu horšiu kvalitu, ale sme odcestovaný a aktuálne máme minimálne spojenie s internetom, takže som bola rada, že sa mi podarilo túto epizódu nahrať. Verím, že jej obsah vás bude sprevádzať a pomôže vám pri najbližšej chorobe vašich detí.

Ak vás môj podcast zaujal, nezabudnite ma navštíviť tiež na mojej stránke - www.mamatalks.sk

Takisto ma nájdete na sociálnych sieťach, či už na instagrame alebo facebooku.

Teším sa na vašu návštevu.